0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

VÓÓR 16.00 UUR BESTELD, VOLGENDE WERKDAG IN HUIS   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 

Meer afbeeldingen

Gude Spalty W370/4T

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 253,00

Aanbieding: € 189,00

Beoordeling Service
Beoordeling Product
19 review(s)

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Hij doet wat hij moet doen. Review door Jurka-rita
Beoordeling Service
Beoordeling Product
Goede machine goede prijs. Spaart mijn rug. (Geplaatst op 29-11-2017)
super machine Review door Tjitte
Beoordeling Product
Beoordeling Service
houtklover werkt prima zonder moeite door elk soort hout
lekker licht makelijk te vervoeren
super machine (Geplaatst op 08-06-2015)
Bedankt Review door Hans
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Geachte heer, mevrouw,
Vanmiddag bracht UPS de houtklover en ik ben er direct mee aan de gang gegaan.
Wat een fantastisch apparaat!
Bedankt! (Geplaatst op 02-02-2015)
Top service Review door Maarrten
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Na bestelling volgende dag in huis. Via de mail wordt je prima op de hoogte gehouden van de aflevering. Apparaat wordt geleverd op een pallet, wel handig om even te weten. Na een uurtje kloven raakte het kunststof glijplaatje los en was ook meteen stuk. Na het sturen van een mail kwam er al snel een antwoord dat er een nieuw plaatje zou worden opgestuurd. Deze is inderdaad kosteloos geleverd, goede service.
Apparaat heeft geen enkel moeite met de stammetjes die ik gebruik. Prima machine. (Geplaatst op 25-08-2014)
geweldig Review door Guusje van de Wiel
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Zeer tevreden over de klover als over het bedrijf goede service.
Voor mij wel 10 sterren koop zeker meer bij dit bedrijf. (Geplaatst op 30-06-2014)
Super goed Review door Dick
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Houtklover super goed! haardhok in één dag vol!! (Geplaatst op 08-05-2014)
Goed advies/bedrijf Review door Hetty
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Goede uitleg over het product, snel geleverd, veel vertrouwen in dit bedrijf. Bijna 3 m3 hout met deze kloofmachine gekloofd, stammetjes van ong 32 cm lang en diameter van 20-23 cm, gemengd hout waaronder beuken. Beuken liep af en toe vast of gaf behoorlijke knal. Goed advies gekregen om deze niet doormidden te klieven maar op bijv 1/3 waardoor het makkelijker te kloven is. (Geplaatst op 18-03-2014)
top ding Review door al
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Deze machine had ik al veel eerder moeten aanschaffen ; ik wist niet dat ze zo compact en handzaam te koop zijn , ik kende alleen de grote broeders.
wat me direkt opviel was het geringe geluid ; het kloven is nooit een pretje voor de buren maar met deze machine voel ik me niet bezwaard.
tot slot : hij doet z'n werk geweldig. (Geplaatst op 04-03-2014)
Spalty Review door Marc uit Landen
Beoordeling Product
Beoordeling Service
Heel tevreden, snelle levering, werkt zoals verwacht werd ! (Geplaatst op 27-02-2014)
Goedkoopste liggende houtklover. Hij doet het goed Review door Corine
Beoordeling Product
Beoordeling Service
zeer tevreden. snelle levertijd, goed verpakt, goede communicatie. (Geplaatst op 25-02-2014)

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Gude Spalty W370/4T

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling Product
Beoordeling Service

Video