Over Timber XL - Houtkloofmachines

Timber XL is de #1 in houtklovers, Gude-, Lumag- en Greenworks gereedschap van Nederland en Belgie. 

Wij zijn ervan overtuigd dat u het beste geholpen wordt door deskundigen in een specialistische omgeving. Wij hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd en zijn uitgegroeid tot marktleider op het gebied van ons assortiment. 


Transparantie

Als klant wilt u weten waar u aan toe bent. Wat zijn de verzendkosten? Wanneer kan geleverd worden? Kan ik het product alsnog retour sturen? Hoe wordt de garantie gegarandeerd? Kan ik ook terecht voor reparatie als het product defect gaat? Dit zijn vragen waar u direct antwoord op wilt hebben. Onze shops zijn dan ook zo ingericht dat u met 1 oogopslag direct antwoord krijgt op deze vragen. Geen vervelende verrassingen, maar een plezierig winkelgemak zonder twijfel. Heeft u alsnog vragen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag!


Deskundig advies

De winkels zijn zo ingericht dat u als leek of professional de juiste beslissing kunt nemen over welk product aansluit op uw behoefte. Naast de inrichting van de speciaalzaken staan ten alle tijden deskundige medewerkers voor u paraat, om u een gedegen en deskundig advies te geven.


After sales/eigen reparatieservice

Ook na de aankoop blijft u klant van ons. Bij vragen of problemen proberen wij u snel te helpen. Onze eigen reparatieservice zorgt ervoor dat u bij defecten snel geholpen wordt.


Beste service

Wij streven naar een excellente klantenservice. Dit is onze eerste prioriteit. Meer informatie? Zie Beste Service Garantie.


Optimaal gemak

Als een van de weinige webshops kunt u bij ons zelf bepalen wanneer uw product geleverd wordt. Tijdens het bestelproces kunt u de datum van de leverdag bepalen. Wanneer u voor 14.00 uur besteld, is het mogelijk de dag erna al het product in huis te hebben.


Veilig betalen

In samenwerking met onze betaalprovider garanderen wij dat u 100% veilig betaalt. Dit kan op vele verschillende manieren. Indien gewenst kunt u zelfs betalen na ontvangst van het product. Klik hier voor meer informatie over de betaalmethoden.