0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
SNELLE LEVERING   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Lumag houtklover

Lumag Houtklover - Garantie Voor Kwaliteit

Lumag heeft een aantal kwalitatief goede houtklovers in het assortiment. Dit betreft 2 liggende en 5 staande kloofmachines. De HOS5, HOS7A en de HOS8A zijn 230 volt machines. De andere modellen functioneren op krachtstroom (400 volt), benzine of de aftakas.. Onderstaand meer informatie over en productvideo´s van de verschillende modellen. 

Heeft u advies nodig voor het maken van uw keuze, neem dan contact op. Wij helpen u graag.

Productvideo´s van de Lumag houtklovers

Onderstaand een aantal productvideo´s van onze testmodellen van Lumag. Deze houtklovers zijn in het magazijn in Meerssen te testen. 

Lumag HOS5

Lumag HOS8A

  

#3 Lumag HOS12A

Ideaal voor particuliere en semi-professionele gebruiker

De Lumag houtklover is zeer geschikt voor de particuliere en semi-prof. houtklover. De range aan kloofmachines is zo breed dat voor beide gebruikers een geschikte houtklover te verkrijgen is. De HOS5 is de lichtste klover in het assortiment.. Deze is geschikt voor hout tot een diameter van 25 centimeteren en een lengte van 52 centimeter. Uitermate geschikt voor gezelschapsstoker, die slechts een paar m3 per jaar verstookt. 

De staande kliefmachines zijn van zeer degelijke Duitse kwaliteit. Het zijn prima apparaten die (bijna) elke blok hout kloven. Hoe moeilijk deze ook is. De prijs van de Lumag houtklovers ligt zeker in de lijn van de kwaliteit. Met een houtkloofmachine van Lumag bent u verzekerd van een mooie prijs-kwaliteit-verhouding. 

Lumag 30 dagen testrecht

Lumag en de importeur van Lumag in Nederland staat volledig achter de kwaliteit van hun houtklovers. Dit is ook de reden waarom u na aankoop 30 dagen de tijd heeft om de houtklover te testen. Bent u om wat voor reden niet tevreden over de houtklover dan bent u in de gelegenheid om de houtklover retour te sturen. Dit is geheel gratis muv de verzendkosten. 

Lumag houtklover

Minimal Price: 335,00 335