0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

EXPERTISE   *
SNELLE LEVERING   *
UITERMATE SCHERPE PRIJZEN    *
EXCELLENTE SERVICE (9+)    * 
30 DAGEN BEDENKTIJD 
Güde houtklover

Gude Houtklover: Duitse Degelijkheid & Scherpe Prijzen

Gude levert een breed assortiment aan houtklovers. Alle houtkloofmachines staan bekend om hun Duitse degelijkheid en scherpe prijzen. De Gude kloofmachine wordt bij Houtklover.org aangeboden tegen een speciale actieprijs (laagste prijs garantie).

Gude heeft 2 lijnen houtklovers die geschikt zijn voor particulier gebruik: de Basic-modellen en de DHH-modellen. De Basic-modellen bieden zoveel mogelijk drukkracht tegen een zo laag mogelijk prijs. De DHH-modellen zijn prijstechnisch iets duurder, maar kwalitatief beter afgewerkt. Beide lijnen kloofmachines zijn uiteraard kwalitatief goed en geschikt voor particulier gebruik. 

Heeft u advies nodig voor het maken van uw keuze, neem dan contact op. Wij helpen u graag.

  • Güde DHH 1100/13TZ

    Güde DHH 1100/13TZ

    Deze professionele aftakas houtklover heeft een drukkracht van 13 ton.De Güde DHH 110...

    Normale prijs: € 2.335,00

    Aanbieding: € 1.914,00

Meest verkochte Gude houtklover

De meest verkochte houtklover van Gude is de Basic 6T/W. Deze kloofmachine heeft een drukkracht van 6 ton en werkt op het normale stroomnetwerk (230V). De 230 volt elektromotor en de zeer scherpe prijs, maken het dat deze houtkloofmachine dé koop is voor veel particulieren. Bij de reviews leest u de ervaringen van klanten met de Gude Basic 6T/W houtklover. 

Onderstaand een video van ons testmodel van de Basic 6T/W.  

Productvideo Gude Spalty W370/4T

Onderstaand een productvideo van de Spalty. Dit model staat in ons magazijn in Meerssen en is beschikbaar gesteld om te testen. 

Gude Spalty W370/4T

Overige informatie over Gude

Gude produceert sinds 1979 gereedschap voor de doe-het-zelver en semi-professional. Hun motto is "Topkwaliteit voor degelijke prijzen". Gude produceert meer dan alleen houtklovers. Zij hebben zich ook gespecialiseerd in alle andere tuinmachines, gereedschap voor bouw, watertechniek en veel meer. Gevestigd in Wolperthausen leveren zij vele producten aan geheel Europa.